Buzzador

2015-03-31

Kesobröd

Till en brödkaka
4 stora el 8 små bitar

1 liten burk keso naturell (250 g)
3 ägg
1 krm salt
1/2 msk fiberhusk
1/2 dl kokosmjöl
1/2 dl rapsolja
Ev. 1 tsk Stevia strö (Sukrin) om man vill

Gör så här:

Sätt ugnen på 175 grader
Klä en plåt med bakplåtspapper
Blanda allt i en bunke till en jämn smet
Låt svälla i rumstemperatur 15-20 min
Skrapa ut smeten på bakplåtspappret
Platta till en rund kaka, ca 1/2 cm tjock
Använd rena, blöta fingrar för att få en slät yta och jämna kanter
Nagga med gaffel
Grädda i mitten av ugnen i 25-30 min tills den fått fin färg
Låt svalna under duk
Skär upp i valfritt antal bitar

Avnjutes med fördel med riktigt smör, en god ost och någon favoritgrönsak


Inga kommentarer: